Ik neem je graag mee op mijn Road To Gold!


Mijn doel is duidelijk: ik wil Wereld Kampioen worden.

Binnen het windsurfen zijn er verschillende disciplines en ik richt mij op het Windfoilen, de windsurfklasse voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Naast het leven en trainen als een topsporter organiseer ik het programma dat ik draai zelf, waaronder het reizen de trainingen en het materiaal dat hiervoor nodig is.

Wereldkampioen, Olympische Spelen, het zijn ultieme doelen en die haal je niet in je eentje. Een aantal mensen en organisaties hebben zich al achter mij geschaard en hebben een belangrijk aandeel in mijn weg naar de top, maar om mijn volledige programma te kunnen draaien ben ik nog opzoek naar financiële ondersteuning.
Voor het aanschaffen van materiaal en om te kunnen reizen voor trainingen en wedstrijden heb ik een bedrag nodig van €10.000,- euro.
Ik ben heel blij met iedere vorm van ondersteuning en zou het heel erg waarderen als je een donatie kan doen!


Kijk verder bij 'Doneren' en help mij een stukje op weg of neem Contact op voor een samenwerking.Mij steunen? Deel worden van mijn Road To Gold?

Doneer!

U maakt het mogelijk!

U maakt het mogelijk dat ik mijn programma kan draaien en wordt onderdeel van mijn 'Road to Gold'!

U blijft op de hoogte!

U wordt op de hoogte gehouden van mijn ontwikkelingen en meest recente nieuwtjes!

U kunt leren windsurfen!

U wordt als eerste uitgenodigd voor mijn windsurf clinics!

medaille

Uw gegevens

Uw donatie


Selecteer uw bank

Veilig betalen

Uw donatie wordt afgehandeld door Mollie, via een iDeal transactie. Mollie faciliteert betalingen voor meer dan 10.000 bedrijven. Ga voor meer informatie naar de website van Mollie.

ideal