Sponsoren

"Alleen kan ik het niet, en ik ben dan ook heel blij met de organisaties die mij steunen"

.
Surlinio

Surlinio heeft voor mij deze ontzettend mooie website gemaakt en is partner op mijn ‘Road to Gold’. Surlinio is een online-bureau met expertise op het gebied van websites en social media. Ik ben heel enthousiast over onze samenwerking!

Website

Eat Natural

Dag in dag uit maak ik veel trainingsuren en dit kost veel energie. EAT NATURAL voorziet mij van producten die perfect in mijn voedingsschema passen zodat ik genoeg brandstof heb om er tegen aan te gaan!

Website

Pro Limit

Prolimit voorziet mij jaarlijks van top-kwaliteit surfpakken. Warm, comfortabel en zien er ook nog eens super mooi uit! Want om goed te presteren moet ik mij ook goed op het water voelen!

Website

Sporttop

Sporttop is opgezet door oud-schaatser Jochem Uytdehaage. Via Sporttop word ik begeleid door een ex-topsporter, mijn sportmentor is Marcella Boerma. (Zilver WK snowboarden) Dit is een enorme steun voor mij!

Website

Hofstad Sports

Hofstad Sports, Business & Events faciliteert het netwerk sport in de regio Den Haag. Door sport en zakelijk samen te brengen helpen zij mij in het ontwikkelen van mijn sportondernemerschap en bij het uitbreiden van mijn sportnetwerk! Topsport is ondernemen en de weg naar de top is het mooiste als je die kan delen.

Website

watersportverbond

Ik maak deel uit van de Nederlandse Selectie van het watersportverbond.

Website

sponsor worden

Voor een samenwerking kunt u contact opnemen, ik vertel u graag meer!